Hisense klima uređaj Energy Pro Plus 12K INVERTER

TEST SKU1003642

1.249,00 KM

Nema na zalihi

SKU: 1003642 Kategorija:
Compare

Opis

Hisense klima uređaj Energy Pro Plus 12K INVERTER

💥CIJENA:1249KM💥

Besplatna Dostava

Odmrzavanje vanjske jedinice

Pri niskim temperaturama i u vlažnim sredinama, vanjska jedinica se može jednostavno zamrznuti, što utiče na rad i performanse klima uređaja ili dovodi do njenog oštećivanja. Korištenjem električnog pojasa za zagrijavanje vanjske jedinice, sprječava se zamrzavanje i održava ispravan rad klima uređaja.

Smart Eye

Hisense „Smart Eye“ može prepoznati, kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti. Na primjer, kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se korisnikova toplota povećala, pravac duvanja zraka automatski će se prilagoditi njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.

TMS Comfort Control System

Hisense TMS tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine duvanja zraka, toplotnog zračenja, količine odjeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu duvanja zraka.

AI Smart

Samo jednim dugmetom možete pokrenuti inteligentan nadzor zraka, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine duvanja zraka na sveobuhvatan način. Ne morate da brinete o tome kako ćete koristiti klima uređaj. AI će to učiniti za vas, kako bi vam obezbijedio maksimalnu udobnost u svakom trenutku.

4D automatsko usmjeravanje

Automatskim pomijeranjem horizontalnih usmjerivača zraka, uređaj obezbjeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog zraka kroz prostoriju u sva četiri smijera. Hisense tehnologija za distribuciju zraka u zatvorenom prostoru pruža korisniku maksimalnu udobnost.

Aktivni ugljeni filter

Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvhnski dim. On je savršeno rješenje za eliminisanje neprijatnog zraka i omaogućavanje uživanja u svježem i čistom zraku.

Tih rad

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osjećate kao da čujete tišinu.

Dvostruko samočišćenje

Zahvaljujući Hisense novoj generaciji hidrofilnog zaštitnog sloja, akumulirana prašina / mikroorganizmi / ulje se može ukloniti sa aluminijske površine isparivača pomoću ciklusa zamrzavanja i odmrzavanja. Prilikom isključivanja, ventilator unutrašnje jedinice će nastaviti da radi 30 sekundi kako bi osušio isparivač. Ovim ćete očuvati visoku učinkovitost i čist zrak.

HiSmart Life App

Ova aplikacija donosi pametno i ugodno iskustvo. Možete dobiti statusnu informaciju aparata i upravljati sa njima bilo gdje i bilo kada. Interfejs je veoma jednostavan i moćan, pored uobičajnih funkcija daljinskog upravljanja, on donosi i pametne funkcije, kao na primjer: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje i tako dalje. Očekuje vas veliki broj zanimljivih funkcija. Dostupno na App Store.

Smart režim rada

Samo pritisnite “Smart” dugme i klima uređaj će automatski prilagoditi najugodniju temperaturu prema temperaturi prostorije.

Smart režim rada

Samo pritisnite “Smart” dugme i klima uređaj će automatski prilagoditi najugodniju temperaturu prema temperaturi prostorije.

Osjetim – I Feel

Daljinski upravljač mjeri temperaturu u prostoriji i odašilje tu informaciju prema radnoj jedinici. Osim unutrašnje temperature, kroz senzor na bežičnom upravljaču, prenosi se i temperatura oko korisnika. Unutrašnja jedinica se podešava i upravlja prema zaprimljenim temperaturama kako bi se postiglo pametno upravljanje temperaturom u prostoriji.

Garancija: 2+5 godina.

Proizvođač: Hisense

Model: QG35XV0EG / QG35XV0EW

Snaga: 3,50 kW hlađenje / 4,20 kW grijanje

Napon: 230V – 50/60Hz

Temperatura: -22°C do +43ºC (spoljna)

Kapacitet grijanja: 12000 BTU

Kapacitet hlađenja: 12000 BTU

Energetska klasa: A+++/A+++

Prostor hlađenja/zagrijevanja: 40-60 m2

Dimenzije: 835 x 305 x 198 mm

Težina: 33 kg vanjska / 10 kg unutrašnja jedinica

Autonomija rada: SEER – 8.50

SCOP – 5.10

R32 ekološki plin

Dodatne informacije: AI Smart

TMS komforna funkcija

Glasovna kontrola – Alexa Google

Tajmer: 24 h

3 brzine i automatska kontrola unutrašnjeg ventilatora

5 brzina i automatska kontrola unutrašnjeg ventilatora

Režim spavanja

Smart funkcija

Super funkcija

Automatsko restartovanje

Tihi režim

Dimmer

Hlađenje na niskoj temperaturi okoline

Grijanje od 8°C

Dostava brzom poštom (24-48h)

Robu dobijate na kućnu adresu, pogledate je i tek onda plaćate dostavljaču/poštaru. Plaćanje gotovinski ili žiralno.

066 446 443☎️

Viber📲

Saljemo brzom postom🚚

Dostava BESPLATNA

Pogledajte ostale artikle na profilu❗

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Hisense klima uređaj Energy Pro Plus 12K INVERTER”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Quick Navigation
×